SYFTE MED PROJEKTET

För mindre orter som Götene är samverkan och samarbete en avgörande faktor för att kunna bibehålla ett levande samhälle med aktiviteter, och handel. Götene har ett mycket gott samarbete med de lokala föreningarna och har så haft under lång tid tillbaka. Lokala butiker och företag sponsrar tävlingar och aktiviteter för föreningarna så att de kan bidra med sysselsättning för våra föreningsaktiva barn, ungdomar och vuxna.
Denna försäljningsmodell är ytterligare ett steg i vårt täta samarbete där föreningarna gynnar den lokala handeln genom att sälja varor från de lokala butikerna och på så sätt får vi ekonomin att stanna i den egna kommunen.
Det är med stor glädje vi lanserar försäljningsmodellen och hoppas att alla skall förstå vikten av samverkan och att det har betydelse för den lokala handeln vart man handlar. Om vi ökar förståelsen för lokala handel kommer vi kunna erbjuda våra kunder ett livfullt samhälle med unika butiker under lång tid framöver.

OM OSS

Såväl i Götene centrum som i Kinnekullebygden hittar du butiker som ger inspiration, shoppingglädje, goda råd och tips på köpet.

Götene är ett gemytligt samhälle vid foten av det blommande berget Kinnekulle, känt för sina butiker som får långväga kunder tack vare personligt bemötande och service. Här finns ett 20-tal butiker med ett varierat utbud bortom stora affärskedjorna. Du hittar mode, skor skönhetsprodukter, inredning, elektronik, presenter och leksaker. Behöver du en paus? Slå dig ner på något av de mysiga caféerna. I Götene parkerar du så klart gratis. I Lundsbrunn, Källby och Hällekis finns ett litet utbud av lokala butiker. Vill ni veta mer om shoppingen i Götene så klicka in på:  Shoppinggotene.se som även är en del av Näringslivsföreningen i Götene.